Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

René van der Gijp: RTL voerde een slecht managementRené van der Gijp is van mening dat RTL een slecht management voerde dat dat om deze reden het Voetbal Inside trio vertrokken is naar Talpa TV. Dat geeft hij aan in het Veronica Magazine. Volgens René blunderde Erland Galjaard gigantisch tijdens de onderhandelingen en hierdoor is de kans groot dat RTL7 straks volledig zal instorten.

Geen salarisverhoging bij RTL

Volgens René van der Gijp zat een salarisverhoging bij RTL er niet in. Dit terwijl de mannen al zes jaar op de nullijn stonden en de kans groot was dat men nog maar 1 seizoen zou gaan maken. Na 10 jaar denkt van der Gijp dat het ook wel een keer op zal gaan houden. “Nou, die mensen pleurden bijna van hun stoel. Alsof we een oneerbaar voorstel deden. Daar begrepen we niks van. Ze hebben de boel echt slecht gemanaged.” verteld hij in Het Veronica Magazine. Volgens de voetbalanalist vroegen de heren maar een zeer kleine salarisverhoging.

RTL nooit blij met Voetbal Inside

Ook vertelde René dat het trio nooit het idee heeft gehad dat RTL echt blij is geweest met de drie. Men kreeg altijd te horen dat de kijkcijfers terugliepen, de sponsoring niet goed ging en dat de doelgroep steeds ouder begon te worden. Soms wilde hij bijna vragen waarom men het programma nog maakte. Nooit is er door RTL enige waardering naar het drietal uitgesproken.

Wilfred Genee vertelde in hetzelfde tijdschrift: “RTL heeft ook nooit tegen ons gezegd: we waarderen het programma enorm en we vinden het hartstikke leuk dat we het nog steeds met jullie kunnen maken. We moesten bijna dankbaar zijn dat we het programma mochten maken. Beetje apart wel.”


Foto bij: RTL

RelatedPost