Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Over ons

LifeBird is een platform vol praktische tips, adviezen, inspirerende verhalen, recepten en indrukwekkende interviews gecombineerd in diverse thema’s. Met onze kernwoorden in gedachten “Enjoy, Life and Smile” voorzien wij je dagelijks van de laatste updates die het leven leuker, interessanter en makkelijker maken.

Met een hoop passie en enthousiasme proberen wij met LifeBird te inspireren, je leven glans te geven en deze te veraangenamen. Van groot  belang voor de identiteit van Lifebird is de keuze om een uniek tegengeluid te geven in het huidige medialandschap. Deze keuze is ingegeven door de ervaring en expertise van Lifebird.
Bij LifeBird is gekozen voor een toekomstgerichte multi-kanaal strategie. Via verschillende online en offline kanalen weet LifeBird een grote doelgroep te bereiken. Bij LifeBird noemen wij dat werken met een gezonde en innoverend ambitie. Met de content van LifeBird willen wij mensen verbinden in diverse doelgroepen. Samen met jou een wereld ontdekken, beïnvloeden en samen delen. Op die manier is het mogelijk om samen en met zijn alle van het leven te genieten en te leren.

“LifeBird create your smile! Enjoy, Life and Smile”