Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Veronica Inside een hit: 674.000 kijkersJohn de Mol was gek op de heren van Voetbal Inside en wilde de heren daarom graag naar zijn zendergroep hebben. Maar John de Mol zal vanochtend na het zien van de kijkcijfers van Veronica Inside nog veel gekker zijn op de heren. De nieuwe show van René, Wilfred en Johan is namelijk met goede kijkcijfers van start gegaan. En daarmee betaald het binnenhalen van de mannen zich al direct uit voor de zendergroep.

Kijkcijfers Veronica Inside

Het programma wist met zijn premiére op Veronica 13% van het tv kijkend publiek te boeien.  De heren wisten 674.000 kijkers aan het programma te binden en daarmee was de zender op prime time grotere dan RTL4 en SBS6. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting kijkonderzoek. 

Met deze cijfers wist Veronica Inside een twaalfde plek te bemachtigen in de kijkcijfer top vijftien en dat is een zeer nette score. Alleen NPO 1 en NPO 2 wisten op hetzelfde moment meer kijkers te boeien dat het trio. 

Over de hele avond bekeken was Veronica de vijfde zender van het land met een marktaandeel van 6,7%. 


RTL7 waar de heren vroeger het programma VI maakte wist gelijktijdig slechts 160.000 kijkers en 3 procent marktaandeel te behalen. Met deze cijfers had de zender het nakijken. 

Foto bij: Helene Wiesenhaan/Talpa Network

RelatedPost