Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Veronica Inside a.s. vrijdag in premièreWas je gek op Voetbal Inside met Rene, Wilfred en Johan? Dan kun je opgelucht adem halen want vanaf a.s. vrijdag zijn de heren weer terug op de buis. De heren zullen wederom verassend, scherp en zeer kritisch uit de hoek komen in hun nieuwe programma Veronica Inside.

Eerste aflevering Veronica Inside

In de eerste aflevering van Veronica Inside zal Valentijn Driessen te gast zijn in de avondshow van de heren. Valentijn Driessen is een sportjournalist bij de Telegraaf. Men zal in de eerste aflevering de transfers van de afgelopen tijd bespreken en alvast een aanloop nemen op het nieuwe Eredivisie seizoen. Zoals we de mannen natuurlijk al lang kennen zal de aflevering niet alleen maar over voetbal gaan. Hun mening over andere zaken zal men zeker niet onder stoelen of banken steken. 

Show op Veronica

De heren hebben zoals ondertussen wel bekend een overeenkomst van 4 jaar gesloten bij Veronica. Het aankomende seizoen zal men in de vertrouwde samenstelling vergezeld door deskundigen-gasten zoals Hans Kraay jr, Jan Boskamp, Bas Nijhuis en Herman Brusselmans het voetbal bespreken. 

Veronica Inside is vanaf 10 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien bij Veronica.


Foto bij: Helene Wiesenhaan/Talpa TV

RelatedPost