Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

De heren van Voetbal Inside namen afscheid, maar RTL gaat doorDe afgelopen maanden was er al veel over geschreven maar afgelopen zondag was het zover, de laatste Voetbal Inside (VI Oranje Blijft Thuis) op RTL7 met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. De heren besloten in de laatste aflevering nog één keer hun collega’s Erland Galjaard en Humberto Tan op de hak te nemen. Vorig jaar wist Johan Derksen nog een grote rel te veroorzaken binnen het bedrijf door kritiek te leveren op bovengenoemde personen.

Voetbal Inside trio vertrekt

Volgens mediakenners is het vertrek van het trio voor RTL een groot probleem. De verwachting is dat RTL7 volledig zal instorten. “Wij wilden niet weg, maar Erland Galjaard heeft steeds tegen de directeur Sven gezegd: ‘Ik zie John elke dag, die gasten bluffen, want John wil ze helemaal niet hebben.’ Daardoor kreeg Sven niet de juiste informatie.” Aldus Johan Derksen.

Dat Voetbal Inside niet geheel zal stoppen liet Johan Derksen tijdens de uitzending al een beetje doorschemeren: “Eigenlijk heeft Erland Galjaard het op zijn geweten dat wij weg zijn bij RTL, waar wij helemaal zelf niet weg wilden. Dat is de enige echte waarheid. Erland staat nou diskjockeytje te spelen, maar laat wel 7 zonder Voetbal Inside achter. Al komt er wel een nieuwe Voetbal Inside heb ik gehoord.” Details gaf men in de uitzending echter niet.

Nieuwe Voetbal Inside

Johan, Rene en Wilfred zullen op Veronica het programma voortzetten onder de naam “Veronica Inside”. Maar bij RTL zal de naam Voetbal Inside niet verdwijnen. RTL laat op deze geruchten weten: “Het voetbalplatform van RTL heet Voetbal Inside, waaronder ook het tv-programma valt. Ook na de overstap van de mannen blijft het merk Voetbal Inside gewoon bestaan. Meer details worden de komende maanden duidelijk.”


Wie de heren bij RTL7 dan binnen het programma moeten gaan opvolgen is onduidelijk. Simon Zijlemans spreekt volgens eigen zeggen met RTL over de opvolging van de drie en ziet het zeker zitten om onderdeel te worden van het programma. “Het ligt eraan hoe je het vormgeeft. Ik denk sowieso dat je niet iets moet gaan doen wat er al gemaakt is, maar ik zit nu een paar jaar in de voetballerij en daar geniet ik erg van en ik vind het leuk om programma’s te maken, dus één plus één is twee denk ik.”

Het beste van Voetbal Inside

Speciaal voor de liefhebbers onder ons hierbij nogmaals het beste van Voetbal Inside.

Foto/Beeld bij: RTL

RelatedPost