Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

RTL 4 onthult gasten Linda’s Zomerweek 2018In de laatste week van augustus (27 augustus) start Linda de Mol weer elke avond om 21.30 met haar talkshow Linda’s Zomerweek. Vijf avonden lang zal Linda weer uiteenlopende gasten ontvangen en interviewen. De muziek voor de gasten zal dit jaar worden verzorgd door Elske DeWall. 

Neef Johnny in Linda’s Zomerweek

Linda’s eigen neef Johnny de Mol zal dit jaar het spits afbijten samen met Kasja Ollongren. Kasja is de minister van Binnenlandse Zaken. Johnny de Mol zal Linda onder meer vertellen over zijn ervaringen in het buitenland. Het neefje van Linda groeide namelijk in zijn jeugd op in diverse landen. Natuurlijk zal zijn grote liefde Anouk en zoontje ook niet onbesproken blijven.

Kasja zal het onder meer hebben over haar gezin en haar band met Zweden. Ook zal ter sprake komen hoe het voor haar was om uit de kast te komen.

Het succes 

Aflevering twee is met recht een aflevering te noemen waar gesproken zal worden over het succes. De Luizenmoeder-ster Ilse Warringa en schaatser Kjeld Nuis mogen deze aflevering aantreden om hun leven te openbaren. Ilse zal het hebben over het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar kindertijd en haar liefde voor zwarte humor. Kjeld praat vrijuit over de verovering van zijn vriendin, maar natuurlijk ook over zijn schaatscarrière.


Derde en vierde aflevering

Op de woensdag is het de beurt aan Sophie Hilbrand. Ze zal open en eerlijk het gesprek aangaan over haar burnout en haar relatie met Waldemar. Op de woensdag is het ook de beurt aan niemand minder dan Johan Derksen. Johan heeft het bij Linda over zijn vrouw, dochters, en over zijn lieve kant.

De vierde aflevering op donderdag is het de beurt aan Ilse DeLange en John van den Heuvel. John zal spreken over een leven met strenge beveiliging en Ilse over haar liefde en haar carrière.

Seizoensafsluiter 

Het seizoen van Linda’s Zomerweek 2018 zal worden afgesloten door Wendy van Dijk en Jochem Myjer. Wendy komt vertellen over haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en ook haar trouw trauma komt uitvoerig te spraken, net als het huwelijk tussen haar en Erland. 

Jochem zal vertellen over zijn gezin, zijn passie voor zijn vak. Linda’s Zomerweek is vanaf 27 augustus te zien op RTL4 om 21.30 uur.