Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Kijkcijfers realityserie Ollolai op RTL 4 door het dakHet Italiaanse Dorp Ollolai op RTL4 is een echt succes te noemen. De dagelijkse realityserie bezorgt de zender al de hele zomer prima cijfers, maar gisteren gingen de kijkcijfers van de serie echt door het dak. De serie wist namelijk een heus kijkcijferrecord te vestigen. 

Kijkcijferrecord 

Ollolai wist gisteren opeens een stuk meer kijkers te bekoren dan op alle andere dagen. Er keken gisteren 875.000 kijkers naar het programma. Normaal gesproken zijn dit er rond de 500/600.000. Het marktaandeel was RTL4 behaalde met het programma was op het moment van uitzenden ruim 17%.  Het vorige record stond op 668.000 mensen die afgestemd hadden op Het Italiaanse Dorp. Dit was op dinsdag 24 juli. 

Alternatieve

Geen enkel ander programma wist op hetzelfde tijdstip meer kijkers te trekken dan Het Italiaanse Dorp Ollolai. Op dit moment zijn er 23 van de 30 uitzendingen uitgezonden op RTL4 en zal de ontknoping van het programma dus bijna naderen. Welk koppel in het dorp gaat er met de hoofdprijs vandoor en wist dus het beste te integreren? 

Ollolai gemist

Heb je Het Italiaanse Dorp Ollolai gemist en wil je dit graag terugkijken? Je kunt alle afleveringen geheel reclame vrij terugkijken via VideoLand.


Foto bij: RTL

RelatedPost