Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

De eerste zes deelnemers van Expeditie Robinson 2018Vandaag zijn de eerste zes deelnemers van het RTL5 programma Expeditie Robinson 2018 bekend gemaakt. Het programma dat vanaf 6 september weer te zien is op RTL5 presenteerde vandaag de eerste zes deelnemers van kamp zuid. 

Deelnemers Expeditie Robinson 2018

De eerste zes namen van Kamp zuid dat zal bestaan uit in totaal zeven deelnemers zijn:

  • Donny Roelvink
  • Nienke Plas 
  • Jody Bernal
  • Josylvio
  • I am Aisha
  • Steven Brunswijk 

Het laatste lid van kamp zuid zal op 30 augustus op een speciale fandag bekend worden gemaakt. 

Kamp Zuid Expeditie Robinson 2018
Kamp Zuid Expeditie Robinson 2018

Alle deelnemers

Expeditie Robinson draait om het overleven op een onbewoond eiland en het uitvoeren van beproevingen. Het spel is een emotionele strijd waarbij 14 bekende Nederlanders plaatsnemen op het eiland en ook zeven onbekende kandidaten een plek hebben op het eiland. De overige deelnemers van het programma zullen binnenkort bekend gemaakt worden door RTL. Wie overleeft dit seizoen alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? ‘Expeditie Robinson’ wordt een emotionele strijd tussen veertien BN’ers en zeven onbekende kandidaten. De rest van de cast wordt binnenkort bekend gemaakt.


Ook dit seizoen zal de presentatie weer in handen zijn van Nicolette Kluijver en Dennis Weening

Roelvinkjes op videoland

Donny Roelvink gaat voor een gedegen voorbereiding van zijn expeditie. Samen met zijn broer Dave Roelvink zal hij op videoland vanaf 16 augustus het programma Dave en Donny op Expeditie maken. Dave gaat Donny in deze serie de kneepjes van het survivallen bijbrengen. Alle inspanningen in deze serie moeten ervoor gaan zorgen dat Donny niet na 1 aflevering alweer naar huis moet. Deze special op Videoland zal bestaan uit 4 afleveringen van twaalf minuten en is te zien vanaf 16 augustus.

Foto bij: RTL

RelatedPost