Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Video: Binnenkijken op Ibiza in de super luxe villa van Wesley en YolantheToe aan een ontspannen vakantie? Je kunt nu de super de luxe villa van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen op Ibiza huren. De Vila heeft de naam Villa Cala Tarida gekregen. De twee vinden het zonde dat de villa door de vele verplichtingen en werkzaamheden die ze elders hebben zoveel leeg staat. Om de verhuurders een goede indruk te geven van de villa hebben de twee een gelikte video laten maken voor de verhuur van de Villa Cala Tarida. De video is geschoten door het bedrijf Wannahaves.

Huurprijs Villa Cala Tarida

Het huren van de villa is niet voor iedereen weggelegd, de huurprijs zal namelijk variëren tussen de 10.000 euro tot 30.000 euro per week. Maar voor deze prijs heb je dan ook echt wel wat. De villa is namelijk met 11 slaapkamers uitermate geschikt voor vakanties van groepen. Er zijn binnen het pand dat gebouwd is op een rotspunt 7 badkamers aanwezig en drie luxe keukens die voorzien zijn van alle gemakken. Daarnaast is er nog een binnen en buiten bioscoop, 4 salons 2 bars, 4 bubbelbaden en een fitnessruimte met moderne toestellen. Ook een riant buitenzwembad mag natuurlijk niet ontbreken.

RTL Boulevard

Bij RTL Boulevard vertelde Yolanthe waarom ze het pand willen verhuren. “Weet je wat het is, we hebben zo’n prachtig huis. En we maken er zo weinig gebruik van, omdat we natuurlijk allebei heel veel werken. Hoe slim is het als je het kan verhuren en daarmee ook nog geld kan verdienen.”


Foto en video bij: Wannahaves

RelatedPost