Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Drie manieren om stinkend rijk te wordenIedereen wil een dikke bankrekening, maar het lukt slechts enkelen om inderdaad miljoenen te verdienen. Wil jij ook rijk worden? Dan is het onderzoek van Tom Corley zeker interessant voor jou. Deze journalist interviewde namelijk meer dan 360 rijke mensen om te achterhalen hoe zij rijk zijn geworden. Op basis van zijn onderzoek beschrijven we drie manieren om jouw bankrekening flink te spekken.

Manier 1: geld sparen

Volgens Corley zijn er drie soorten miljonairs. Het eerste type heeft voornamelijk oud geld op de rekening staan. Door dit geld te investeren, wordt er meer en meer geld verdiend. Daar komt nog bij dat de ‘spaarder’ zo min mogelijk geld uitgeeft. Zo wordt het saldo op de bankrekening steeds hoger. Al is het niet altijd leuk om zuinig om te moeten gaan met je grote vermogen. Op dit moment levert normaal banksparen geen geld op door de inflatie. Spaargeld investeren is daarom de beste optie op dit moment om je spaargeld om te zetten naar een goed rendement.

Manier 2: de beste in je vak worden

Uit het onderzoek van Corley blijkt dat 27 procent van de rijken uitblinkt in een bepaald vak. Dit type miljonair heeft een succesvol bedrijf opgericht en hier miljoenen mee verdiend. Of werkt gewoon in dienst bij een bedrijf, maar dan wel in de absolute top en natuurlijk met een hoog salaris. Word je het beste in je vak, als ondernemer of in loondienst, dan kun je veel geld verdienen.

Manier 3: je droom verwezenlijken

De grootste groep miljonairs, namelijk meer dan 50 procent van de respondenten van Corleys onderzoek, waren zogeheten dromers. Zij hadden vroeger en droom en hebben er alles aan deze droom te verwezenlijken. Dit is niet alleen mooi, maar ook erg lucratief. Het najagen van hun droom wordt namelijk rijkelijk beloond, met een geweldig salaris, een groot huis en de mooiste auto’s.


Corley: iedereen kan rijk worden

Volgens Tom Corley kan iedereen rijk worden. Je hoeft namelijk niet veel (financieel) risico te nemen om miljonair te kunnen worden. Door geld te sparen, de beste te worden in je vak of je ultieme droom te verwezenlijken, kun je ontzettend veel geld verdienen. Soms met een beetje risico, maar dit is absoluut geen must. Kortom, ook jij kunt (met een beetje geluk) miljonair worden.

Tom Corley heeft diverse boeken omtrent de onderwerpen rijk zijn en rijk worden geschreven. Klik hier om zijn boeken te bekijken.

Foto bij: Frans Van Heerden/Pexels

RelatedPost